Moje iskustvo sa ordinacijom Dr Pilipović je fenomenalno. Za svaku pohvalu. Odličan posao su uradili! Moji zubi konačno izgledaju divno i sad se ne stidim da pokažem svoj osmeh se smejem.
person-02
Jovana Aksentijević
Baš sam zadovoljna kako dr Mirjana radi. Sve pohvale! Veoma je prijatna i strpljiva sa nama koji se plašimo zubara. Čak je i moj petogorišnji sin zavoleo da ide kod zubara. Šta da Vam kažem, odlična doktorka!
Ana Stamenković
Doktori su zaista fenomenalni i detaljni. Odlično rade i sve vam objasne šta vas zanima. Materijali sa kojim rade su prvoklasni. Moja plomba nakon 2 godine još uvek stoji kao da je juče stavljena.
person-04
Vlada Jovanovic
Prošle godine sam slomio tri prednja zuba. Bio sam očajan, izbegavao sam druženja sa prijateljima, posete rodbini... čak sam i na poslu na pauzama izbegavao kontakte sa kolegama jer mi je bilo neprijatno zbog izgleda mojih zuba kad se nasmejem. Devojka me je nagovorila da odem kod doktorke Mirjane da sredim krunice, pošto je ona njen dugogodišnji pacijent. Nakon dužeg ubeđivanja sam otišao. Inače ne volim da idem kod zubara nikako. Sama pomisao mi je zastrašujuća. No, skupio sam snage i otišao. Doktorka je imala baš strpljenja samnom i fenomenalno mi je odradila krunice. Svi koji me poznaju kažu da se uopšte ne primećuje razlika između mojih zuba i krunica koje je doktorka napravila. Sve pohvale za moju doktorku Mirjanu! Obožavam Vas!
Veoma zadovoljan tretmanom i stručnim savetima koje sam dobio u ordinaciji Pilipović . Osećao sam se ugodno i sigurno jer sam bio u dobrim rukama. Sve preporuke!
Stefan Nenadovic
Nedavno sam promenio zubara i sam više nego zadovoljan tretmanom u ordinaciji Pilipović. Osoblje je fenomenalno i pre svega stručno. Velika stvar za mene je bila to da se nisam osećao kao da žele da rade nepotrebne zahvate. U prethodnoj stomatološkoj ordinaciji sam uvek imao taj osećaj. Ordinacija Pilipović je veoma čista i moderna. Ordinaciju dr Pilipović mi je preporučio, verovali ili ne, moj deda! I moram da kažem da je moj deda bio u pravu, a ceo život je išao od zubara do zubara. To je velika stvar! Toplo preporučujem ovu stomatološku ordinaciju!
person-03
Alesandar Ignjatović
Dovela sam obe moje ćerke (6 i 4) u ordinaciju Pilipović. Osoblje je tako prijateljsko, strpljivo i divno! Moja deca danima već govore o tome koliko im se sviđa da brinu o higijeni svojih zuba!!!
Ivana Marijanović
Prvo, moram da vam se zahvalim na vašoj brizi i na sređivanju kanala korena zuba u tako kratkom roku. Fantastičan ste posao odradili! Kada sam došao kući mislio sam da će me mnogo boleti i već sam se psihički pripremio da ću morati da stavljam hladne obloge. Ali, na moje oduševljenje, jedva da mogao reći da sam bio kod zubara. Mala upala, ali ništa strašno. Sledećeg jutra sam bio sasvim u redu. Malo je bilo osetljivo prilikom žvakanja, ali sada je sve super i nemam više nikakvih problema. Sve pohvale stručnoj doktorki koja me je spasila neprespavanih noći! A posebno želim da vam se zahvalim za vaš ugodan stav i vremenu koje ste mi posvetili.
person-04
Goran Starčević

POŠALJITE NAM VAŠE ISKUSTVO

Pomozite nam da budemo još bolji!

Vaše mišljenje nam je jako važno! Želeli bismo da unapredimo naš nivo poslovanja i da postanemo još bolji. Molimo Vas da podelite sa nama Vaše mišljenje o nama, našim uslugama, kao i da nam date neku sugestiju ili nam ukažete na eventualne greške.

Submit review clear