Ko smo mi i čime se bavimo

POTVRDA NASEG VISEGODISNJEG RADA STIGLA JE OD MINISTARSTVA ZDRAVLJA, NALAZIMO SE U PRVIH 50 ORDINACIJA KOJE SU DOBILE ZVANICNI SERTIFIKAT O ISPUNJENOSTI USLOVA ZA RAD SA INOSTRANIM PACIJENTIMA.

Stomatološka ordinacija Pilipović pruža visoko kvalitetne usluge iz svih oblasti stomatologije.

Mi smo moderna, dobro opremljena ordinacija

Radimo sa najkvalitetnijim materijalima

Naše iskustvo i znanje ispuniće sva očekivanja naših pacijenata

U Stomatološkoj Ordinaciji Pilipović posvećuje se maksimalna pažnja svakom pacijentu sa ciljem da mu se pruži najbolja usluga.

U našem timu rade najbolji stomatolozi

Dodela Sertifikata u Privrednoj komori Srbije

DODELA SERTIFIKATA

SERTIFIKAT

U Privrednoj komori Srbije su svečano uručeni sertifikati predstavnicima zdravstvenih ustanova i privatne prakse, učesnicima „Projekta razvoja i promocije zdravstvenog turizma u Srbiji“. Ovi sertifikati koje dodeljuje država svojevrsna su preporuka pacijentima – zdravstvenim turistima da će dobiti i kvalitetnu i efikasnu, a ne samo jeftiniju medicinsku uslugu.

ZAŠTO BAŠ MI?

 • Niske cene stomatoloških usluga.

 • Visok kvalitet usluga.

 • Najsavremenija tehnika i materijali.

 • Stručan kadar specijalizovan za sve vrste stomatoloških usluga.

 • Usluge pružene u kratkom vremenskom periodu.

KONTAKT INFORMACIJE

AdresA:

Vladetina 8, 11000 Beograd – Palilula

Broj telefona:

+381 11 33 44 355

Mobilni:

+381 64 21 60 881

Društvene mreže:

Specijalizovane stomatološke usluge

Ordinacija Pilipović pruža visoko kvalitetne usluge iz svih oblasti stomatologije: estetska stomatologija, konzervativa, protetika, oralna hirurgija, paradontologija. dečija i preventivna stomatologija, ortodoncija. U Stomatološkoj Ordinaciji Pilipović posvećuje se maksimalna pažnja svakom pacijentu sa ciljem da mu se pruži najbolja usluga.

GODINE ISKUSTVA

Ugradnja zubnih implanta
Bezmetalna keramika
Beljenje zuba
Oralna hirurgija

Zubni implanti

Implant je ustvri „veštački koren zuba“ koji se ugrađuje u viličnu kost na mesto tj. bezubi prostor gde je ranije postojao pravi zub. Oni kasnije služe kao nosači mostova koji se naknadno izrađuju. Implati se izradjuju od TITANIJUMA, bioinertnog metala, koji omogućava biokompatibilnost, što znači da je implant inertan prema živim tkivima i da ga organizam prepoznaje kao ‘svoj’ tako da praktično nema odbacivanja.

Bezmetalna keramika

Bezmetalna keramika je vrsta keramike od koje se izrađuju krunice i mostovi. Ova keramika daje najbolje estetske rezultate tj. jedina imitira prirodni izgled zuba. Zahvaljujući specijalnoj tehnologiji izrade Svaka metalo-keramička krunica, čak i kada je boja korektna, uvek se razlikuje se od prirodnih zuba upravo zbog svoje nepropustljivosti za svetlo, zgledaju zamuceno, „mrtvo“. OVO NIJE SLUČAJ SA BEZMETALNOM KERAMIKOM ZATO JE BEZMETALNA KERAMIKA MATERIJAL IZBORA ZA POSTIZANJE VISOKE ESTETIKE.

Beljenje zuba

NAJBOLJI EFEKAT IZBELJIVANJA POSTIŽE SE TEHNIKOM KUĆNOG IZBELJIVANJA, TAKODJE OVIM NAČINOM IZBELJIVANJA BOJA NAJDUŽE TRAJE. NAJBEZBEDNIJI JE METOD IZBELJIVANJA ZUBA.

Paradontologija

Kamenac može uzrokovati upalu gingive (oticanje, krvarenje i na kraju povlačenje mekog tkiva oko zuba). Nizom patoloških procesa atrofira kost oko zuba i zubi se počinju klimati i ispadati. Zato preporučujemo čišćenje kamenca 2 puta godišnje u našoj stomatološkoj ordinaciji opremljenoj posebnom opremom protiv paradontopatije. Pacijent ne može četkicom i zubnom pastom odstraniti kamenac i potreban je poseban zahvat i specijalizovana oprema.

Protetika

Krunice i Mostovi su fiksne nadoknade, zovu se fiksne zato što se trajno cementiraju u ustima pacijenata i može ih skinuti samo stomatolog za razliku od proteza koje pacijent sam skida i stavlja radi održavanje higijene.

Ortodoncija

Ortopedija vilica (ortodoncija) je stomatološka grana koja se bavi dijagnostikom i lečenjem nepravilnosti položaja zuba, nepovoljnog odnosa vilica i asimetričnosti lica kod dece i odraslih. Cilj ortodontske terapije je da se postigne dobra funkcija i idealna estetika a u skladu sa izgledom vašeg lica.

Sertifikati i partneri

Posedujemo sertifikat za ugradnju implantata vrhunskog nemackog brenda SKY BREDENT, NOBEL BIOCARE, ALPHA BIO TEC, STRAUMANN
Logo 1
logo 2
logo 3
logo 4
sertifikat 1
sertifikat 2
sertifikat 3
sertifikat 4

Šta naši klijenti kažu o nama?

 • Moje iskustvo sa ordinacijom Dr Pilipović je fenomenalno. Za svaku pohvalu. Odličan posao su uradili! Moji zubi konačno izgledaju divno i sad se ne stidim da pokažem svoj osmeh se smejem.
  person-02
  Jovana Aksentijević
 • Baš sam zadovoljna kako dr Mirjana radi. Sve pohvale! Veoma je prijatna i strpljiva sa nama koji se plašimo zubara. Čak je i moj petogorišnji sin zavoleo da ide kod zubara. Šta da Vam kažem, odlična doktorka!
  Ana Stamenković
 • Doktori su zaista fenomenalni i detaljni. Odlično rade i sve vam objasne šta vas zanima. Materijali sa kojim rade su prvoklasni. Moja plomba nakon 2 godine još uvek stoji kao da je juče stavljena.
  person-04
  Vlada Jovanovic
 • Prošle godine sam slomio tri prednja zuba. Bio sam očajan, izbegavao sam druženja sa prijateljima, posete rodbini... čak sam i na poslu na pauzama izbegavao kontakte sa kolegama jer mi je bilo neprijatno zbog izgleda mojih zuba kad se nasmejem. Devojka me je nagovorila da odem kod doktorke Mirjane da sredim krunice, pošto je ona njen dugogodišnji pacijent. Nakon dužeg ubeđivanja sam otišao. Inače ne volim da idem kod zubara nikako. Sama pomisao mi je zastrašujuća. No, skupio sam snage i otišao. Doktorka je imala baš strpljenja samnom i fenomenalno mi je odradila krunice. Svi koji me poznaju kažu da se uopšte ne primećuje razlika između mojih zuba i krunica koje je doktorka napravila. Sve pohvale za moju doktorku Mirjanu! Obožavam Vas!
 • Veoma zadovoljan tretmanom i stručnim savetima koje sam dobio u ordinaciji Pilipović . Osećao sam se ugodno i sigurno jer sam bio u dobrim rukama. Sve preporuke!
  Stefan Nenadovic
 • Nedavno sam promenio zubara i sam više nego zadovoljan tretmanom u ordinaciji Pilipović. Osoblje je fenomenalno i pre svega stručno. Velika stvar za mene je bila to da se nisam osećao kao da žele da rade nepotrebne zahvate. U prethodnoj stomatološkoj ordinaciji sam uvek imao taj osećaj. Ordinacija Pilipović je veoma čista i moderna. Ordinaciju dr Pilipović mi je preporučio, verovali ili ne, moj deda! I moram da kažem da je moj deda bio u pravu, a ceo život je išao od zubara do zubara. To je velika stvar! Toplo preporučujem ovu stomatološku ordinaciju!
  person-03
  Alesandar Ignjatović
 • Dovela sam obe moje ćerke (6 i 4) u ordinaciju Pilipović. Osoblje je tako prijateljsko, strpljivo i divno! Moja deca danima već govore o tome koliko im se sviđa da brinu o higijeni svojih zuba!!!
  Ivana Marijanović
 • Prvo, moram da vam se zahvalim na vašoj brizi i na sređivanju kanala korena zuba u tako kratkom roku. Fantastičan ste posao odradili! Kada sam došao kući mislio sam da će me mnogo boleti i već sam se psihički pripremio da ću morati da stavljam hladne obloge. Ali, na moje oduševljenje, jedva da mogao reći da sam bio kod zubara. Mala upala, ali ništa strašno. Sledećeg jutra sam bio sasvim u redu. Malo je bilo osetljivo prilikom žvakanja, ali sada je sve super i nemam više nikakvih problema. Sve pohvale stručnoj doktorki koja me je spasila neprespavanih noći! A posebno želim da vam se zahvalim za vaš ugodan stav i vremenu koje ste mi posvetili.
  person-04
  Goran Starčević