Ukoliko ste nezadovoljni svojim osmehom istražite šta Vam nudi današnja stomatologija! Obratite nam se, jer posedujemo umeće, iskustvo i tehnologiju kojima možemo vratiti sjaj Vašeg osmeha! Dentalne procedure koje koristimo uključuju: estetske „bele plombe“, beljenje zuba, ispravljanje zuba, izradu krunica, mostova,implanata,parodontološke intervencije poput produženja krune zuba ili prekrivanja eksponiranog korena zuba.
beljenje zuba

BEZMETALNA KERAMIKA

Bezmetalna keramika je vrsta keramike od koje se izrađuju krunice i mostovi. Ova keramika daje najbolje estetske rezultate tj. jedina imitira prirodni izgled zuba. Zahvaljujući specijalnoj tehnologiji izrade Svaka metalo-keramička krunica, čak i kada je boja korektna, uvek se razlikuje se od prirodnih zuba upravo zbog svoje nepropustljivosti za svetlo, zgledaju zamuceno, „mrtvo“. OVO NIJE SLUČAJ SA BEZMETALNOM KERAMIKOM ZATO JE BEZMETALNA KERAMIKA MATERIJAL IZBORA ZA POSTIZANJE VISOKE ESTETIKE.

beljenje zuba

BELJENJE ZUBA

Diskoloracije (prebojenosti) zuba mogu biti egzogene i endogene prirode. Egzogene diskoloracije nastaju kao posledica spoljašnjih faktora:traume, neadekvatne endodontske terapije, nepravovremene restauracije zuba, usled prodora pigmeneta iz endodontskih medikamenata, prebojene hrane, čajeva, crnog vina, katrana iz duvana…

beljenje zuba

UKRASI ZA ZUBE – CIRKONI

CIRKONI su ukrasi za zube koji se lepe na površinu zuba, dakle zub se ne buši. Uklanjaju se jednostavno i nema nikakvih posledica po zdravlje zuba. Zanimljivo je da su ovu vrstu ukrasa inicirale holivudske zvezde koje su stavljali dijamante na zube i na taj način pokazujući statusni simbol. Cirkoni su naravno imitacija dijamanata i sledstveno tome mnogo, mnogo jeftiniji.

Za Vaš zdrav i zanosan osmeh

Stomatološka ordinacija Dr Pilipović

estetska stomatologija
Ordinacija Pilipović pruža visoko kvalitetne usluge iz svih oblasti stomatologije: estetska stomatologija, konzervativa, protetika, oralna hirurgija, paradontologija. dečija i preventivna stomatologija, ortodoncija. U Stomatološkoj Ordinaciji Pilipović posvećuje se maksimalna pažnja svakom pacijentu sa ciljem da mu se pruži najbolja usluga.

Zakažite besplatan pregled

Šta naši pacijenti kažu o nama

Uverite se zašto nam mnogi veruju!

 • Moje iskustvo sa ordinacijom Dr Pilipović je fenomenalno. Za svaku pohvalu. Odličan posao su uradili! Moji zubi konačno izgledaju divno i sad se ne stidim da pokažem svoj osmeh se smejem.
  person-02
  Jovana Aksentijević
 • Baš sam zadovoljna kako dr Mirjana radi. Sve pohvale! Veoma je prijatna i strpljiva sa nama koji se plašimo zubara. Čak je i moj petogorišnji sin zavoleo da ide kod zubara. Šta da Vam kažem, odlična doktorka!
  Ana Stamenković
 • Doktori su zaista fenomenalni i detaljni. Odlično rade i sve vam objasne šta vas zanima. Materijali sa kojim rade su prvoklasni. Moja plomba nakon 2 godine još uvek stoji kao da je juče stavljena.
  person-04
  Vlada Jovanovic
 • Prošle godine sam slomio tri prednja zuba. Bio sam očajan, izbegavao sam druženja sa prijateljima, posete rodbini... čak sam i na poslu na pauzama izbegavao kontakte sa kolegama jer mi je bilo neprijatno zbog izgleda mojih zuba kad se nasmejem. Devojka me je nagovorila da odem kod doktorke Mirjane da sredim krunice, pošto je ona njen dugogodišnji pacijent. Nakon dužeg ubeđivanja sam otišao. Inače ne volim da idem kod zubara nikako. Sama pomisao mi je zastrašujuća. No, skupio sam snage i otišao. Doktorka je imala baš strpljenja samnom i fenomenalno mi je odradila krunice. Svi koji me poznaju kažu da se uopšte ne primećuje razlika između mojih zuba i krunica koje je doktorka napravila. Sve pohvale za moju doktorku Mirjanu! Obožavam Vas!
 • Veoma zadovoljan tretmanom i stručnim savetima koje sam dobio u ordinaciji Pilipović . Osećao sam se ugodno i sigurno jer sam bio u dobrim rukama. Sve preporuke!
  Stefan Nenadovic
 • Nedavno sam promenio zubara i sam više nego zadovoljan tretmanom u ordinaciji Pilipović. Osoblje je fenomenalno i pre svega stručno. Velika stvar za mene je bila to da se nisam osećao kao da žele da rade nepotrebne zahvate. U prethodnoj stomatološkoj ordinaciji sam uvek imao taj osećaj. Ordinacija Pilipović je veoma čista i moderna. Ordinaciju dr Pilipović mi je preporučio, verovali ili ne, moj deda! I moram da kažem da je moj deda bio u pravu, a ceo život je išao od zubara do zubara. To je velika stvar! Toplo preporučujem ovu stomatološku ordinaciju!
  person-03
  Alesandar Ignjatović
Cenovnik stomatoloških usluga