Bezmetalna keramika je vrsta keramike od koje se izrađuju krunice i mostovi. Ova keramika daje najbolje estetske rezultate tj. jedina imitira prirodni izgled zuba. Zahvaljujući specijalnoj tehnologiji izrade Svaka metalo-keramička krunica, čak i kada je boja korektna, uvek se razlikuje se od prirodnih zuba upravo zbog svoje nepropustljivosti za svetlo, zgledaju zamuceno, „mrtvo“. OVO NIJE SLUČAJ SA BEZMETALNOM KERAMIKOM ZATO JE BEZMETALNA KERAMIKA MATERIJAL IZBORA ZA POSTIZANJE VISOKE ESTETIKE.

Zasto je bolja bolja bezmetalna keramika?

1
zasto bezmetalna keramika
Krunice od bezmetalne keramike BOLJE I PRECIZNIJE ZAPTIVAJU VAŠE ZUBE. Što omogućava BOLJE PRIHVATANJE KRUNICA OD STRANE VAŠIH DENSI (ONE IMAJU PRIRODAN IZGLED ne reaguju crvenilom ili hipertrofijom što je čest slučaj kod metalo-keramike).
2
bezmetalna keramika tehnologija
Nacin izrade bezmetalne keramike podrazumeva KOMPJUTERSKU TEHNOLOGIJU: Od uzetog otisaka Vasih zuba se izradjuje gipsani MODEL koji se zatim KOMPJUTERSKI SKENIRA, a onda na osnovu kompjuterski obradjene trodimenzionalne slike LASER isece podstrukturu IZ GOTOVOG FABRIČKI SINTEROVANOG KERAMIČKOG BLOKA. Za razliku od izrade metal keramike gde se proces izrade podstrukture radi ručno I gde je mogućnost greške mnogo veća.

Podstruktura kod BEZMETALNE KERAMIKE izradjuje se od KERAMIKE što omogućava da kroz bezmetalne kunice prolazi svetlost isto kao i kroz prirodni zub i za razliku od metalo-keramike, kod koje se koristi metalna podstruktura koja je neprovidna, a samim tim onemogućava prodor svetlosti.

3
beljenje zuba
KERAMIKA za razliku od metala je 100% BIOKOMPATIBILNA tj. Organizam ne reaguje na nju za razliku od metala.
bezmetalna krunica akcija

CENA

bezmetalna-keramika-akcija

Samo do kraja meseca iskoristite AKCIJU BEZMETALNA KRUNICA CIRKON od 130 €

Čini osmeh savršenim!

Zakažite besplatan pregled

PRE I POSLE

bezmetalna-pre-i-posle
bezmetalna-keramika-pre-i-posle-1
bezmetalna-keramika-pre-i-posle2
bezmetalna-keramika-pre-i-posle-3